Coverband boeken - HitMe Coverband
Wij zijn HitMe!, de enige coverband van Nederland zonder setlist. We bouwen een feestje als geen ander! Kom via deze site direct met ons in contact.
HitMe, Coverband boeken, Bruiloft, feest, band, coverband, bedrijfsfeest, feestje, feestband, professioneel
2
page-template-default,page,page-id-2,theme-mikado1,mikado-core-2.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-theme-ver-2.2,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

HitMe! Coverband

Je bent op zoek naar een top band voor je bruiloft of bedrijfsfeest. Stop meteen maar met zoeken want je bent hier aan het juiste adres! 

Waarom je HitMe Coverband wilt boeken voor jouw feest:

  • HitMe Coverband heeft al meer dan 9 jaar ervaring en deze band weet daarom hoe ze van elk event een knalfeest kunnen maken!
  • HitMe Coverband werkt altijd met een professioneel geluidsbedrijfGoed geluid en licht dragen eveneens bij aan de beleving van het optreden. Ook hierin ben je bij HitMe verzekerd van kwaliteit.
  • HitMe heeft al veel klanten blij gemaakt met top entertainment op bijvoorbeeld de bedrijfsfeesten van o.a. : ING, Holland Casino, Danone, FIFA, Rabobank en Van Der Valk Hotels.
  • Deze band heeft een groot repertoire en werkt niet met een vaste setlist maar kijkt hoe het publiek reageert op de muziek. Reageren op het publiek en ter plekke reageren in nummer keuze zorgt voor veel variatie aan stijlen op het feest.
  • Direct contact met bandleden van coverband HitMe via deze site. Waardoor geen extra tussenpersoon en boekingskosten.
  • Te boeken in verschillende bezettingen. Van een kleine intieme bruiloft tot een groot, spectaculair bedrijfsfeest. En van een powershow van 1,5 uur knallen tot een avondvullend programma.
  • Bovendien speelt HitMe vooral met heel veel plezier en passie en maken ze van elk optreden een feestje!
  • HitMe! Coverband is al te boeken vanaf €1999,- .

Ze spelen als een DJ en klinken als jouw favoriete playlist. 

HitMe coverband bestaat uit een groep zeer bekwame jonge muzikanten die een groot arsenaal nummers moeiteloos uit hun mouw schudden. In tegenstelling tot andere bands werkt HitMe niet met een vaste setlist maar kijken ze vooral hoe het publiek reageert en beslissen ze ter plekke wat er gespeeld gaat worden. Moeiteloos worden nummers aan elkaar gelast of uitgerekt. Staat iedereen nog te dansen? Dan gaan we nog een rondje door! Alle songs lopen vloeiend in elkaar over zodat er continu gedanst wordt. Samengevat: geen onnodige pauzes tussen de nummers dus!

HitMe zorgt voor onvergetelijke optredens met een focus op samenspel en interactie met het publiek. Kortom, een combinatie van muzikaliteit, vakmanschap en plezier die zorgt voor een hele avond feest.

Boek deze band nu voor je bruiloft of bedrijfsfeest!

HitMe! – Altijd Raak!

Bekijk video'sVraag een offerte aan!
HitMe coverband bruiloft bedrijfsfeest evenement feestband
Duur van het optreden

Standaard zijn de heren en dame van HitMe in totaal 4 uur aanwezig bij een avondvullend programma. De band speelt dan 3×45 minuten. Maar de band is ook te boeken voor verschillende shows. Van een powershow van 1,5 uur tot een een avondvullend programma. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Tip voor een avondvullend programma: Boek de HitMe-DJ bij dan heb je gegarandeerd de hele avond de voetjes van de vloer!  Uiteraard wordt de indeling van de avond in samenspraak afgestemd op uw wensen. 

Bezetting

Coverband HitMe is een 5-koppige band die graag feestjes bouwt en is ook nog eens uit te breiden met extra muzikanten en/of een DJ.

De band bestaat uit een groep professionele muzikanten van verschillende conservatoria die al schitterden op talloze festivals. Denk aan Lowlands, North Sea Jazz, The Hague Jazz, P60, Paradiso, De Melkweg en meerdere tours in Amerika, Duitsland en Japan. Als HitMe hebben ze door de jaren heen veel ervaring opgedaan op vele bruiloften, bedrijfsfeesten en grote evenementen als Koningsdag of Bevrijdingsdag. U bent bij HitMe dus in goede handen!

Extra opties

Het optreden van HitMe wilt u wellicht uitbreiden door extra muzikanten bij te boeken. U kunt kiezen uit een saxofonist, percussionist of een extra zangeres. U kunt ook de HitMe-DJ bijboeken.

Persoonlijk contact

HitMe boek je exclusief bij ROCKIT Music Productions, het muziekproductie bedrijf van de drummer en de bassiste. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat het voor u fijn is om direct persoonlijk contact met de band te kunnen hebben, en dat daar dus liever niet iemand tussen zit. Wij beantwoorden daarom dus graag zelf al uw vragen en verzorgen zo uw entertainment op maat!

HitMe! Coverband boeken Hit me
prijs
HitMe Coverband bruiloft bedrijfsfeest feestband
HitMe Coverband bruiloft bedrijfsfeest feestband
HitMe Coverband bruiloft bedrijfsfeest feestband

Laat je inspireren met dit artiest boeken aanbod!